fbpx
Korpa je prazna

Kontakt:

 

Email: 
jednostavno@poruci.rs   Telefon: 064-0-437-427 (putem sms poruke)  Facebook: facebook.com/poruci
 
Informacije za posetioce Sajta
Usluge poruci.rs namenjene su isključivo fizičkim licima. Web sajt mogu koristiti fizička lica starosti 18 godina i preko. Lica starosti između 16 i 18 godina mogu koristiti sajt jedino uz saglasnost roditelja ili staratelja koji se moraju složiti sa važećim pravilima i uslovima korišćenja sajta. Lica mlađa od 16 godina ne mogu koristiti sajt.
Kao korisnik potvrđuješ da razumeš i prihvataš sledeće odgovornosti:
  • da ćeš dostaviti istinite, tačne i potpune informacije o sebi, u skladu sa zahtevima formulara za registraciju;
  • da ćeš blagovremeno vršiti izmene podataka kako bi bili istiniti, tačni i kompletni. Takođe se obavezuješ da nećeš činiti sledeće:
    • postavljati materijal koji sadrži viruse i druge programe namenjene oštećenju ili uništenju ovog Sajta ili baze podataka;
    • objavljivati materijal zaštićen autorskim pravima, ukoliko nisi autor istog ili imaš pravo na njegovo korišćenje;
    • postavljati opscen, klevetnički, preteći ili zlonamerni materijal na štetu drugog korisnika, osobe ili pravnog lica, materijale ili informacije zabranjene zakonom;
    • postavljati slike ili izjave koje nisu u skladu sa zakonom.
Popunjavanjem formulara za registraciju iz kog će Autor preuzeti tvoje podatke u svrhu učešća u različitim aktivnostima (informisanje, promocija, reklama, zabava), podrazumeva se da pristaješ na sledeće: 
1. da će ove podatke prikupiti, uskladištiti i obraditi poruci.rs
2. da će se podaci koristiti neograničen period vremena i za naknadne kontakte; 
3. da primaš od poruci.rs različite materijale, informacije, predloge i pozivnice za učešće u različitim aktivnostima, o različitim proizvodima i/ili uzorcima proizvoda, putem email obaveštenja sa servisnim informacijma. Svaka email poruka sa ovakvim sadržajem, sadrži i uputstvo za odjavu.
Garancija
Autor ne garantuje da sajt, serveri na kome se hostuje ili email poruke od poruci.rs ne sadrže računarske viruse ili drugi potencijalno škodljiv softver. Posetilac koristi poruci.rs na sopstveni rizik, a poruci.rs ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu, direktnu ili indirektnu, nastalu korišćenjem/posećivanjem Sajta ili informacija sadržanih na njemu. Informacije na sajtu odslikavaju stvarnost u trenutku registracije ili osvežavanja pojedinih stranica.
Autor ne snosi odgovornost za kvalitet usluga ponuđenih na Sajtu.
Sigurnost
Prilikom korišćenja Sajta, korisnik je sam odgovoran za zaštitu podataka koji omogućavaju pristup nalogu, poput korisničkog imena i lozinke, a takođe snosi odgovornost za postupke na sajtu dok je u svom nalogu. Ukoliko smatraš da je poverljivost tvojih podataka za pristup nalogu ugrožena iz bilo kojih razloga, odmah obavesti poruci.rs o tome, kako bismo blokirali pristup tvom nalogu i generisali nove pristupne podatke.
Neovlašćene transakcije na ovom Sajtu i pokušaj istih, koje uključuju, ali se ne ograničavaju na: zloupotrebe, prevare iz koristi, neovlašćeni pristupa, izmenu i kopiranje podataka u svrhu njihove komercijalizacije, blokiranje pristupa, itd., biće kažnjene u skladu sa zakonom.
Komunikacija
Korisnici sajta mogu uredništvu dostavljati pitanja, komentare, beleške, predloge i ideje u vezi sa sadržajem Sajta, sve dok nisu nezakonite, opscene, klevetničke, preteće i ne ugrožavaju privatnost i autorska prava Poruci ili treće strane, ako ne sadrže viruse, nisu deo političke/predizborne kampanje, lančana pisma, masovna pošta ili neki drugi vid spam-a. Ne smeš koristiti lažnu email adresu ili predstavljati drugu osobu ili entitet. Poruci zadržava pravo, ali ne i obvezu, da ukloni ili izmeni takve informacije.
Uslovi korišćenja podležu propisima Republike Srbije. U slučaju spora, strane u sporu će prvo pokušati da reše spor mirnim putem, u roku od 30 dana od registrovanja spora u poruci.rs. U slučaju da spor ne bude rešen u naznačenom roku, za njegovo rešavanje biće nadležan sud u Subotici.

Reklamacije

OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJE

U skladu sa članom 56. Zakona o zaštiti potrošača SL.Glasnik RS, broj 62/2014. Preduzeće poruci trgovina na malo izdaje OBAVEŠTENJE O načinu i mestu prijema reklamacije.

Potrošač može da izjavi reklamaciju usmeno, pisanim putem, pozivom na telefon 064-0-437-427 ili elektronskim putem slanjem email-a na adresu dobavljača Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. uz obaveznu dostavu računa. Relamacija se dostavlja u toku vremena 09-13h.

Potvrdu o reklamaciji možete preuzeti ovde.